Regnskab
BOGFØRING OG REGNSKAB
Vi udfører alle bogføringsmæssige, samt regnskabsmæssige opgaver for alle virksomhedstyper – uanset om du er enkeltmandsfirma, Aps eller A/S.

 

I hver enkelt tilfælde tager vi udgangspunkt i virksomhedsejerens ønsker, idet ACCOS’ force er at yde individuelle løsninger tilpasset netop dine og virksomhedens behov.
Kontakt os

Bogføring

Vi udfører alle bogføringsmæssige opgaver for alle virksomhedstyper – uanset om du er enkeltmandsfirma, Aps eller A/S, ligesom vi tilbyder indberetning til SKAT og moms.

Regnskab

Vi udarbejder færdigt regnskab for ejendommen og tilbyder rådgivning om brugen af virksomhedsordning eller kapitalafkastordningen. I hver enkelt sag vurderer vi desuden, hvilken regnskabsløsning og virksomhedsform, der er er den bedste i det givne tilfælde.

Virksomhedsordningen

Vi rådgiver i brugen af virksomhedsordningen, idet denne ordning i reglen giver en god mulighed for enkeltmandsfirmaer at lade en del af overskuddet blive i virksomheden, ligesom det for private, der har en mindre virksomhed, vel at mærke ved den rigtige opsætning.